Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Naar nieuwsoverzicht..

Baatje Grondverzet kiest Kubota

Met trots heeft Kubota importeur Meerman Machines uit Vlaardingen een splinternieuwe Kubota KX080-4a af mogen leveren aan Baatje Grondverzet uit monster.

De Nieuwe 8 ton wegende Kubota kenmerkt zich door zijn soepele bediening bij het werken met meerdere functies tegelijk. Verder is de Kubota standaard zeer rijk uitgerust met ondermeer; twee instelbare proportionele functies, slangbreuk beveiliging, airco, brandstof vulpomp en natuurlijk het standaard Kubota anti- diefstal systeem. Daarnaast is de Kubota door de technische dienst van Meerman machines uitgerust met ondermeer; hydraulisch snelwissel, extra led verlichting, treeplank, volledig fresh filter overdruksysteem, BMWT- keur met kraanboek, een nieuwe brede bak met omkeer oren maken de KX080-4a compleet.

Baatje is een Kubota klant vanaf het eerste uur, de vloot van ongeveer 15 graafmachines bestaat bijna volledig uit Kubota machines.

Baatje Grondverzet is een jong dynamisch bedrijf met vaste medewerkers en aantal losse krachten met vestigingen in Monster en Boskoop. Het personeel is vakkundig opgeleid zodat er goed zorg wordt gedragen aan het werk. Baatje is zijn gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten worden steeds weer uitgebreid. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid zoals:

  • Verhuur van kranen, shovels, trekkers etc.
  • Div cultuurtechnische werken en Groenvoorzieningen
  • Agrarische grondbewerkingen
  • Gladheidsbestrijding
  • Civiele werken
  • Aannemen van diverse grondwerken