Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Naar nieuwsoverzicht..

Bomen De Pijl vervroegd geplant

Bron: WOS.nl

Groenwerkers zijn deze week begonnen met het herstellen van de groenstrook naast sporthal De Pijl in Naaldwijk. Door een foutje van de aannemer werd vorige maand de hele strook weggehaald, terwijl dat niet de bedoeling was. Alleen wat bossages op het parkeerterrein moesten weg.

In een excuusbrief liet gemeente Westland weten dat in het najaar nieuwe bomen en planten zouden worden geplant. Bewoners vonden dat te laat en trokken aan de bel. Daarom is besloten om nu al te beginnen. Er zijn 14 sierkersen geplant en de strook is verder ingeplant met drie soorten heesters.