Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Naar nieuwsoverzicht..

Clean Mat Carrosserie levert drie voertuigen

Baatje Grondverzet te Monster is onlangs eigenaar geworden van een drietal Iveco Stralis Euro 5 voertuigen met oprij-carrosserieën welke werden gebouwd en geleverd door Clean Mat Carrosserie BV.
De voertuigen werden door  Baatje gekozen uit de uitgebreide handelsvoorraad van Clean Mat Trucks. Deze voertuigen waren in eerste instantie voorzien van een gesloten carrosserie met laadklep.

Ook het spuitwerk van de gehele voertuigen in huisstijl van Baatje werd door Clean Mat Carrosserie verzorgd.

In samenspraak met Baatje werden de oorspronkelijke opbouwen met laadklep gedemonteerd en werden geheel op maat gemaakte oprijcarrosserieën gemonteerd. Zo werden de carrosserieën voorzien van aluminium oprij-rampen welke zijn voorzien van balansveren ter compensatie van het gewicht. Deze oprij-rampen zijn verstelbaar in spoorbreedte waardoor de voertuigen zeer breed inzetbaar zijn. Tevens werden er speciaal op maat gemaakte kunststof kisten gemonteerd met ieder een breedte van 2.100 mm.