Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Naar nieuwsoverzicht..

Pannaveldje officieel geopend

Het is een daverend succes. Op elk moment van de dag wordt er gebruik van gemaakt. Een goede aktie van het bestuur. Maar zonder vrijwilligers en sponsors geen veldje. Kijk hier voor een foto impressie.

We zijn dan ook blij dat na vele maanden vergaderen Peter van Ruijven het voortouw nam en alles ging regelen. Met Ton Vollebregt naar de gemeente en bij groen licht werden de vrijwilligers gezocht om het stukje grond, overwoekerd met half dooie bomen en klimop, op te ruimen. Grondbedrijf Baatje haalde met grijpers de wortels uit de grond en egaliseerde het terrein. De rest is geschiedenis. Gelukkig hebben we veel handen bij de vereniging die kunnen sleutelen en verven en behulpzaam zijn geweest. Voorzitter Joop Bruers bedankte persoonlijk de drie mannen van het eerste uur t.w Peter van Ruijven, Ruud Hogervorst en Joost Baatje, die geheel belangeloos vele uren bezig zijn geweest.