Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Naar nieuwsoverzicht..

Twee dikke Kubota's voor Baatje

(bron: www.kubota.nl)

Het gaat hier om een KX101-3a3 (3,5 ton) en een KX080-4 (8,1 ton).

De twee Kubota's zijn door Meerman Machines geleverd en opgebouwd met ondermeer: hydraulisch snelwissel, slangbreuk, sloop en sorteer functie, slangbreuk beveiliging, led verlichting, radio, zwaailamp, BMWT- keur met kraanboek en een brede bak.

De Kubota KX080-4 is tevens uitgerust met een volledig freshfilter overdruksysteem, de KX101-3a3 is voor dit zelfde systeem voorbereid zodat de overdrukkast uitwisselbaar is.

Beide machines beschikken over het Kubota anti- diefstal systeem en vallen in de Mia- regeling (www.meerman.nl/mia).

Baatje Grondverzet is een jong dynamisch bedrijf met vaste medewerkers en aantal losse krachten met vestigingen in Monster en Boskoop. Het personeel is vakkundig opgeleid zodat er goed zorg wordt gedragen aan het werk.

Baatje is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten worden ook steeds weer uitgebreid.
De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid zoals:

  • Verhuur van kranen, shovels, trekkers etc.
  • Diverse cultuurtechnische werken en groenvoorzieningen
  • Agrarische grondbewerkingen
  • Gladheidsbestrijding
  • Civiele werken
  • Aannemen van diverse grondwerken