Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Over ons

Baatje Grondverzet is een jong dynamisch bedrijf gevestigd aan de Vlotlaan in Monster. Met een vaste groep medewerkers en oproepkrachten. Ook bieden wij plaats aan BBL-ers die kennis willen maken met deze sector. 

We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en onze activiteiten worden steeds meer uitgebreid. 

•    Verhuur van kranen, shovels, trekkers e.d.
•    Div cultuurtechnische werken en groenvoorzieningen
•    Agrarische grondbewerkingen
•    Gladheidsbestrijding
•    Civiele werken
•    Plaatsen van beschoeiingen / damwanden
•    Aannemen van diverse grondwerken

Tot onze klanten behoren Gemeenten, kwekers, hoveniers, stratenmakers en particulieren.

Baatje Grondverzet is in het bezit van het certificaat VCA, ISO 9001 en ISO 14001.

Al onze machines en gereedschappen worden elk jaar wettelijk gekeurd. Hierdoor bent u verzekerd dat er gewerkt wordt volgens erkende kwaliteitsnormen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

Historie

Grondbwerkingsbedrijf A. Baatje is ontstaan uit een eenmanszaak die rond 1965 is opgericht door de heer G. Koppert. In 1974 is de huidige directie bij de heer Koppert in dienst getreden, welke een paar jaar later samen in de firma verder zijn gegaan. Rond 1980 is de heer Koppert uit de zaak gestapt en is het huidige grondbewerkingsbedrijf ontstaan.

Baatje Grondverzet

Eind jaren 90 zijn Frank, Ben en Joost in het bedrijf gekomen en zijn de taken verder verdeeld. In het jaar 2000 is er een tweede vestiging in Boskoop geopend, waar Frank de leiding over kreeg. Op 1 januari 2019 is door een reorganisatie het bedrijf gesplitst in twee nieuwe ondernemingen. 

De vestiging in Boskoop: waarbij Frank verder is gegaan onder de naam Baatje Rijnwoude VOF. 

De vestiging in Monster: Baatje Grondverzet BV waarbij de Ben en Joost de ondernemers zijn. Binnen ons bedrijf zijn momenteel 30 personen werkzaam. Samen met deze club medewerkers staan we voor een goede dienstverlening naar onze klanten.