Baatje Grondverzet

Baatje Grondverzet is gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en de activiteiten breiden zich steeds meer uit. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Baatje Grondverzet denkt in oplossingen en helpt u met kleine en grote klussen. Kenmerkend voor Baatje Grondverzet: 'wie het kleine niet eert is het grote niet weert' en 'kan niet bestaat niet'.. lees meer

Over ons

Baatje Grondverzet is een jong dynamisch bedrijf gevestigd te Monster met vaste medewerkers en aantal losse krachten. Ons personeel is vakkundig opgeleid zodat er goed zorg wordt gedragen aan het werk. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende grondbewerkingen en onze activiteiten worden ook steeds weer uitgebreid. De werkzaamheden worden verricht voor hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid zoals:

•    Verhuur van kranen, shovels, trekkers etc.
•    Div cultuurtechnische werken en Groenvoorzieningen
•    Agrarische grondbewerkingen
•    Gladheidsbestrijding
•    Civiele werken
•    Aannemen van diverse grondwerken

Baatje Grondverzet is in het bezit van het VCA* certificaat.

 

Al onze machines en gereedschappen worden elk jaar wettelijk gekeurd. Hierdoor bent u verzekerd dat er gewerkt wordt volgens erkende kwaliteitsnormen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

Historie

Grondbwerkingsbedrijf A. Baatje is ontstaan uit een eenmanszaak die rond 1965 is opgericht door de heer G. Koppert. In 1974 is de huidige directie bij de heer Koppert in dienst getreden, welke een paar jaar later samen in de firma verder zijn gegaan. Rond 1980 is de heer Koppert uit de zaak gestapt en is het huidige grondbewerkingsbedrijf ontstaan.

Baatje Grondverzet

Eind jaren 90 zijn 3 zonen ingetreden binnen het bedrijf, hierdoor zijn de taken verdeeld. Er zijn twee zonen actief in monster en sinds het jaar 2000 is er ook een vestiging in Boskoop geopend waar ook een zoon actief is (sinds januari 2019 in een nieuwe aparte bedrijfsvorm en naam).
Door deze ontwikkelingen zijn er meer connecties ontstaan met hoveniers, stratenmakers, gemeenten, particulieren, aannemers en kwekers. Momenteel zijn er zo’n 30 mensen werkzaam binnen Baatje Grondverzet welke er alles aan zullen doen om de klant goed van dienst te kunnen zijn.